Hoeveel kan ik lenen?

Bent u benieuwd wat u maximaal kunt lenen, op het moment dat u een autolening af zou sluiten? U kunt dit eenvoudig online nagaan, door gebruik te maken van een simulatie. Geef aan wat u verdient en of u al eventuele andere leningen heeft lopen. U kunt op basis van slechts enkele gegevens direct een online simulatie maken, om na te gaan wat u maximaal kunt lenen. Gebruik deze informatie op het moment dat u gaat onderhandelen met de dealer, of ga na wat de rentevoet is op het moment dat u de maximale lening voor uw auto afsluit.

Goedkoopste autofinanciering

Het is interessant om te berekenen wat u maximaal kunt lenen, maar alleen op basis van de meest voordelige autofinanciering. Vergelijk de rentevoeten van de verschillende aanbieders, om na te gaan wat het laagste Jaarlijkse Kosten Percentage is waarvoor u de autolening kunt afsluiten. U kunt op basis daarvan vervolgens berekenen wat u maximaal kunt lenen. U kunt namelijk maximaal lenen op het moment dat u de maandelijkse kosten zoveel mogelijk in de hand kunt houden. De autofinanciering zorgt voor een deel van de uitgaven van uw budget, iets waar de bank goed naar kijkt bij het beoordelen van uw situatie.

Autofinanciering simulatie

Kent u het percentage aan rente dat u dient te betalen en wilt u graag berekenen wat u maximaal kunt lenen? Dan kunt u eenvoudig gebruik maken van de online autofinanciering simulatie. U zorgt er daarmee voor dat u een goed beeld krijgt van uw mogelijkheden. Ontdek of u die nieuwe auto al aan kunt schaffen, of dat u wellicht op zoek dient te gaan naar een meer voordeliger exemplaar. Dankzij de autofinanciering simulatie heeft u een goede kennis van alles wat er omtrent de autolening mogelijk is, zodat u op basis daarvan een keuze kunt maken voor een van de aanbieders en de auto’s die u aan weten te spreken.

Previous post:

Next post: