Autolening vergelijken

Bent u op zoek naar de goedkoopste autolening? Dan is het verstandig om deze met elkaar te vergelijken. U zorgt er op die manier voor dat u een zo scherp mogelijke prijs betaalt, voor het krediet dat u af wenst te nemen. Uiteraard heeft u de keuze uit een lening op afbetaling (persoonlijke lening) of een kredietopening (doorlopend krediet). Deze eerste variant is het best geschikt voor een autolening, op het moment dat u graag duidelijk wilt hebben wat de lening u in de verschillende maanden zal kosten. De rentevoet staat vast, waardoor u de autoleningen kunt vergelijken op basis van de totale kosten.

Vergelijken op JKP

Gaat u autoleningen vergelijken? Dan is het voor een goede autolening ontzettend wijs om gebruik te maken van het JKP. U kunt er zodoende namelijk voor zorgen dat u de daadwerkelijke kosten per jaar aan kunt houden, in plaats van bijvoorbeeld de rentevoet op jaarbasis. Dit laatste lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is het JKP dat duidelijk aangeeft wat de kosten daadwerkelijk zullen zijn. Ga uit van dit percentage op het moment dat u een autolening simulatie doet, om er zeker van te zijn dat u een goed beeld krijgt van waar u rekening mee dient te houden.

Autolening simulatie

U kunt online uw autolening simulatie doen, waardoor dit u slechts een paar minuten van uw tijd hoeft te kosten. U vindt aan de hand daarvan de goedkoopste autolening, die u bovendien direct online af kunt sluiten. Ontdekt u dat een klein verschil in het Jaarlijks Kosten Percentage kan leiden tot enkele tientjes voordeel per jaar? Dan is het wellicht zelfs verstandig om voor uw huidige autolening over te stappen naar een nieuwe kredietverstrekker, die u op een meer voordelige wijze van dienst kan zijn.

Previous post:

Next post: